Mudanya AK Parti Kongresinde Erdal Kaya Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Mudanya AK Parti Kongresinde Erdal Kaya Güven Tazeledi

Mudanya AK Parti Kongresinde Erdal Kaya Güven Tazeledi

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Erdal Kaya güven tazeledi.

23.11.2014 09:27

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Erdal Kaya güven tazeledi.

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi yapıldı. 400 delegenin 350'sinin katıldığı kongre şölen havasında gerçekleşti. Kaya, 350 delegenin tamamının oyunu alarak başkan seçildi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Erdal Kaya, Mudanya'da hizmet için var olduklarına değinerek, "Bundan sonra önümüzdeki genel seçimler başta olmak üzere Mudanya'da gireceğimiz bütün seçimleri kazanarak AK Partinin gücünü göstereceğiz. Başarılı bir şekilde taşımayı çalıştığım bayrağı gelecek nesillere aynı başarı ile teslim etmek istiyorum. Bugüne kadar Mudanya için yaptığımız hizmetlerde bizlere yardımcı olan başta milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Beleldiye Başkanı Recep Altepe ise, bugüne kadar Mudanya'ya nasıl hizmet ettiysek bundan sonrada bu hizmetlerimizin artarak devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın diyerek bu güne kadar yapılan ve yapılacak olan hizmetleri sıralayarak açıklamalarda bulundu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Mudanya'da talihsiz bir şekilde kaybedilen seçimlere değinerek, şuan Mudanya'nın hamasetle yöneltildiğini gerçek belediyeciliği AK Parti kadrolarının yaptığına değindi. Torun, memlekette muhalefetin olmadığını bunun kendileri açısında bir sakınca olmadığını fakat vatandaşı rahatsız ettiğine dile getirdi.

Kongreye, AK Parti Milletvekilleri İsmet Su, Tülin Karaca, Hakan Çavuşoğlu, Bedrettin Yıldırım, Mustafa Kemal Şerbitçioğlu, İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkan ve vekilleri ile delegeler katıldılar. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya AK Parti Kongresinde Erdal Kaya Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement