Muratpaşa'dan Kurumlara Koordinasyon Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'dan Kurumlara Koordinasyon Çağrısı

Muratpaşa\'dan Kurumlara Koordinasyon Çağrısı

Muratpaşa ilçesindeki muhtarlar, kurumların alt yapı çalışmalarını ortak yürütmesini istedi.

15.08.2014 17:41

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çalışmaların daha hızlı ilerlemesi için alt yapıya ilişkin diğer kurumlara koordinasyon çağrısında bulundu.

Muratpaşa Belediyesi organizasyonuyla ikinci kez bir araya gelen Muratpaşa Muhtarlar Meclisi'nde ilçenin alt yapı çalışmalarına ilişkin konular gündeme geldi.

Belediye Başkanı Ümit Uysal başkanlığında toplanan muhtarlar, alt yapı çalışmalarına ilişkin sorunları dile getirdi. Sorunları dikkatle dinleyen Başkan Uysal, milletin vergisi ile çalışan kurumların vatandaşın işini kolaylaştırması ve birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Muratpaşa ilçesindeki muhtarların gündemini, mahallelerde her kurumun farklı takvime bağlı yaptığı çalışmalar oluşturdu.

CLK Elektrik'in doğal gaz çalışması yapılan mahallelerde çukurları kapatmadığını iddia eden Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, alt yapıya ilişkin çalışmaların ortak takvimde ilerlemesini istedi. Akcan, mahallelilere durumu izahta zorlandıklarını ve her gün bir başka kurumun yaptığı çalışmaların vatandaşı canından bezdirdiğini söyledi.

Meltem Mahalle Muhtarı Muazzez Kaval ise ayrı ayrı yapılan çalışmalarla sokakların "yamalı" hale geldiğini bildirdi. Zümrütova Mahalle Muhtarı Şevket Saraç, mahallesinde ASAT çalışmalarına ilişkin sıkıntılar olduğunu dile getirdi.

Göreve gelir gelmez Muratpaşa'yı doğal gazla buluşturmak için çalışmalara başladıklarına değinen Başkan Uysal ise firma ile çalışmaların 2016 yılına kadar bitirilmesi konusunda anlaştıklarını bildirdi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'dan Kurumlara Koordinasyon Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement