Mustafa Çetin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Adıyaman'ı Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Mustafa Çetin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Adıyaman'ı Temsil Edecek

Mustafa Çetin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Adıyaman\'ı Temsil Edecek

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenleyeceği programa Mustafa Çetin katılacak.

16.11.2015 15:19

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenleyeceği programa Mustafa Çetin katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlenen ve her ili temsilen yılın öğretmenlerinin katıldığı davete, bu yıl Adıyaman'dan Milli Eğitim Müdürlüğü Mebbis Yöneticisi ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mustafa Çetin katılacak.

E-Okul, Mebbis, Yobis, Tefbis, DYS Yöneticiliği ve Sosyal Medya Uzmanı olan Mustafa Çetin, üstün başarılı çalışmalarından dolayı Adıyaman'ı temsil etmeye hak kazandı.

Mebbis Yöneticisi ve Sosyal Medya Uzmanı Mustafa Çetin, "Hayranı olduğum ülkemin, huzurun ve barışın kenti Adıyaman'ı temsil etmek benim için bir onurdur. Beni bu onura layık gören ve başarılı çalışmalarıma katkıda bulunan Yılın Öğretmenlerini Belirleme Komisyonuna, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün değerli yöneticilerine, sevgili mesai arkadaşlarıma ve tüm eğitim camiasına teşekkür ederim" deyi konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Çetin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Adıyaman'ı Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement