Mustafa Yazgan'dan İdeal Gençlik Konferansı - Son Dakika
Yerel

Mustafa Yazgan'dan İdeal Gençlik Konferansı

Mustafa Yazgan\'dan İdeal Gençlik Konferansı

Türk Edebiyatının önemli yazarlarından Necip Fazıl Kısakürek’in vefatının 32. Yılı nedeniyle Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi tarafından ve Erciyes Üniversitesi Genç Adam Kulübü tarafından organize edilen ‘Yükselen Türkiye’de İdeal Gençlik’ konferansı düzenlendi.

22.05.2015 16:06

Türk Edebiyatının önemli yazarlarından Necip Fazıl Kısakürek'in vefatının 32. Yılı nedeniyle Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi tarafından ve Erciyes Üniversitesi Genç Adam Kulübü tarafından organize edilen 'Yükselen Türkiye'de İdeal Gençlik' konferansı düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Necip Fazıl Kısakürek'in öğrencisi gazeteci-yazar Mustafa Yazgan katıldı.

Mustafa Yazgan" Fikirleri size aykırı olanlara konuşarak gönül alınmalı, münakaşaya girilmemelidir. Türkiye bugün çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Fakat ürkütme politikası yürütmüyorum asla buna tenezzül etmem. Verdiğim bütün konferanslarım 60 senenin mahsulüdür. 60 sene içerisinde biriktirdiğim bilimsel, kültürel çalışmalardır. Bugün Türkiye Cumhuriyeti çok ciddi bir tehlike altında olduğu için çalışmamı bunun üstüne yoğunlaştırdım" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Yazgan'dan İdeal Gençlik Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement