Öğretmenden Camide Seminer - Son Dakika
Yerel

Öğretmenden Camide Seminer

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında cami cemaatine öğretmenler tarafından seminerler veriliyor.

20.04.2014 09:26

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan proje kapsamında cami cemaatine öğretmenler tarafından seminerler veriliyor.

Edirne Milli Eğitim ebeveynlerin eğitim sürecine aktif katılımını sağlayarak aile ve değerler konusunda farkındalık düzeylerini arttırmak amacıyla "Camilerde aile ve değerler eğitimi semineri" projesi hayata geçirildi.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje çerçevesinde, camilerde haziranın ayının ortalarına kadar, cuma namazlarından önce alanında uzman eğitimciler tarafından aile bağlarımız ve değerlerimiz konularında eğitimler verildiğini söyledi.

Projenin İl Müftülüğü tarafından belirlenen camilerde devam edeceğini ifade eden Özcan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Cuma günleri namaz öncesinde, alanında uzman eğitimciler tarafından; Aile eğitimi ve babalığın önemi, çocuk eğitimde model olma ve sorumluluk duygusu kazandırma, medyanın ve teknolojinin bilinçli kullanımı, ailenin eğitim kurumlarıyla ilişkisinin çocukların gelişimine katkısı gibi ana başlıklar altında cami cemaatine bilgilendirme yapılmış ve namaz çıkışında da verimliliği arttırmak açısından broşür dağıtılmıştır. Proje İl Müftülüğü'nce belirlenen camilerde devam edecektir." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğretmenden Camide Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement