Onkoloji Konukevi Göz Kamaştırıyor - Son Dakika
Yerel

Onkoloji Konukevi Göz Kamaştırıyor

Yenimahalle Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıl önce hizmete açılan Onkoloji konukevi ilçe bürokratlarından takdir topluyor.

07.12.2014 11:12

Yenimahalle Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıl önce hizmete açılan Onkoloji konukevi ilçe bürokratlarından takdir topluyor. Yenimahalle Kaymakamı Mustafa Dündar da konuk evini ziyaretinde gördüğü dört dörtlük yaşam alanı ve ücretsiz verilen hizmetler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek "Çok dua alıyorsunuz" dedi.

2014 yılının Mart ayında hizmete giren Onkoloji Konukevi, il dışından hatta yurt dışından gelen, büyük çoğu kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gören hasta ve yakınlarına hizmet veriyor. Açıldığı günden bu yana yaklaşık 9 ayda 3 bin misafire ev sahipliği yapan konukevi, misafirlerine ücretsiz konaklamanın yanı sıra 3 öğün yemek ve hastane misafirhane arası ulaşımı da ücretsiz sunuyor.

"ÇOK DUA ALIYORSUNUZ"

Konuk evine gelerek konuk evi müdürü Hakkı Vatansever'den bilgi alan Kaymakam Mustafa Dündar, "Zaman zaman ilçedeki tüm şefkat evleri, konukevleri gibi hizmet birimlerini geziyorum. Ama Yenimahalle Belediyesi standartların bile üstünde, sosyal belediyeciliğin en güzel örneğine imza atmış. Çok dua alıyorsunuz" dedi.

Tesisin yanı sıra tesis müdürü de Dündar'ı derinden etkiledi. Kendisi de kanser hastası olan ve 15 yılda 20 defa bıçak altına yatan konuk evi müdürünün yaşam hikayesini detaylarıyla dinleyen Dündar, "Kanser hastalarının barındığı bir hizmet biriminin başında yine tedavi gören bir yöneticiyle karşılaşmak beni çok etkiledi. Çok anlamlı buluyorum. Hastalara, iyileşenleri anlatmaktansa bu gibi somut örnekleri karşılarında bulundurmak büyük moral olacaktır. Belediye Başkanımız Fethi Yaşar ve emeği geçenleri kutluyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Onkoloji Konukevi Göz Kamaştırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement