Opr. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi Başhekimi Ulusoy Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Opr. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi Başhekimi Ulusoy Açıklaması

Opr.Dr.Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Ulusoy, "Gün geçtikçe gelişen hastanemiz günde ortalama bin 250 hastaya poliklinik hizmeti vermektedir" dedi.

10.03.2012 11:20

Opr. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Ulusoy, "Gün geçtikçe gelişen hastanemiz günde ortalama bin 250 hastaya poliklinik hizmeti vermektedir" dedi.

Ulusoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Opr. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi'nin Görele, Eynesil, Çanakçı, Tirebolu, Beşikdüzü, Vakfıkebir ilçeleri ile tüm bölge halkına hizmet verdiklerini söyledi.

Hastanede iki yıl önce 8 uzman hekimin görev yaptığını bu sayının 22'ye çıktığını vurgulayan Ulusoy, "Bundan 2 yıl önce 250 hastaya poliklinik hizmeti vermekteydik. Gün geçtikçe gelişen hastanemiz günde ortalama bin 250 hastaya poliklinik hizmeti vermektedir. Yatak doluluk oranına baktığımızda yüzde 15'lerde iken şimdi yüzde 90'lara ulaştık. Hastanemiz 75 yataklı iken, şuan ki yatak kapasitesini 90'a çıkardık."

Amaçlarının hasta memnuniyetini daha da artırarak, emsali az görülen sağlık hizmetini bölgeye sunmak olduğunu vurgulayan Ulusoy, "Hastanemizde ultrason cihazının yanı sıra çok değerli bakanlarımızın ve iş adamlarımızın desteğiyle cihaz anlamında herhangi bir sıkıntımız yok. Mükemmel bir endoskopi ünitesi kurduk. Bir buçuk yılda 2 bin 250 hasta endoskopi cihazından yararlandık. 18 tane aktif klinik ve poliklinik var. 4 basamaklı yoğun bakım ünitemizi de 2 basamağa çıkaracağız. Mayıs ayında da tomografi ünitemizi kuracağız. Hastanemizde fizik tedavisine de başlandı. Günde 120 hastaya fizik tedavisi uygulanmaktadır" diye konuştu.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Opr. Dr. Ergun Özdemir Görele Devlet Hastanesi Başhekimi Ulusoy Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement