Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ünver Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ünver Mazbatasını Aldı

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ünver Mazbatasını Aldı

Önceki gün gerçekleştirilen Osmaneli Ziraat Odası Başkanlığı olağan genel kurul toplantısında güven tazeleyen Ertuğrul Ünver, meclis ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Osmaneli İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

05.03.2015 15:30

Önceki gün gerçekleştirilen Osmaneli Ziraat Odası Başkanlığı olağan genel kurul toplantısında güven tazeleyen Ertuğrul Ünver, meclis ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Osmaneli İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı.

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, göreve kaldıkları yerden devam edeceğini ve çiftçilerin için en güzel hizmeti sunacaklarını söyledi. Yapılan seçimin tüm çiftçilere ve Osmaneli Ziraat Odası'na hayırlar getirmesini temenni eden Ünver, "Yapılan seçimde üç aday kardeş olarak yarıştık, Allah bu görevi yeniden bize nasip etti. Çiftçilerimize daha güzel hizmet etmek ve onlar için gayret göstermek için çok sevinçli ve mutluyuz. Bundan sonra çok çalışacak, çok hizmet edecek ve ayrıştıran değil de birleştiren olacağız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ünver Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement