Pazarcı Esnafı Çabuk'u Bağrına Bastı - Son Dakika
Yerel

Pazarcı Esnafı Çabuk'u Bağrına Bastı

Pazarcı Esnafı Çabuk\'u Bağrına Bastı

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, Hamidiye Mahallesinde kurulan Salı pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

04.03.2015 12:38

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, Hamidiye Mahallesinde kurulan Salı pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Bir milletvekili aday adayını karşılarında gören esnaf, Çabuk'u samimi şekilde karşılayan esnaf ve vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Düzce'yi dolaşmayı sürdüren Dr. Çabuk, toplum nezdinde farkındalık oluşturma adına gezilerini halkın içerisine girerek sürdürmeye devam ediyor. Bu bağlamda, dernek ve okul ziyaretleri gerçekleştirerek her kesimi kucaklayacağının sinyallerini şimdiden veren Çabuk, Hamidiye Mahallesinde kurulan Salı pazarını ziyaret ederek hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

Tüm pazarı gezerek esnafla tek tek tokalaşan Çabuk, kendisine gösterilen ilgiden memnun olurken, esnaf ve pazar için gelen vatandaşlar ise bir aday adayını karşılarında görmenin ve diyalog halinde bulunabilmelerinin memnuniyetini yaşadı. Her gittiği tezgahta esnafın sorunlarını dinleyen, çözümler konusunda işbirliği halinde olacakları sözünü veren Çabuk, "Aday olarak gösterilmemiz halinde pazarcı esnafımızın sorunlarıyla ilgili de çalışmaları yine kendileriyle birlikte yapacağız. Ben bir çiftçi oğluyum ve yapılan işin meşakkatini az çok biliyorum. Bu bakımdan hem pazarcı esnafımızın, hem de tüketici konumunda ki vatandaşlarımızın sıkıntılarını el ele vererek çözeceğimize inanıyorum" dedi.

Çabuk'un pazarı ziyaret ederek kendileriyle diyalog halinde bulunmasından hoşnut olduklarını dile getiren esnaf ve vatandaşlar, samimi şekilde kendilerine gelerek sıkıntılarını dinlediğini ve bugüne kadar yapılmayanların, yapılıyor olmasını gördükleri için mutlu olduklarını ifade ederek seçim çalışmalarında kendisine başarılar dilediler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarcı Esnafı Çabuk'u Bağrına Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement