Prof. Dr. Karataş, Mutlu Aileyi Anlattı - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Karataş, Mutlu Aileyi Anlattı

Prof. Dr. Karataş, Mutlu Aileyi Anlattı

Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak kente gelen İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş, konferans verdi.

23.11.2014 13:28

Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak kente gelen İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş, konferans verdi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen "Muhabbet Kapısı" adlı konferansta konuşan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Karataş, davetlilere İslam'da aile yapısı konusunda bilgi verdi.

İslam hukuku kapsamında aile içerisindeki iletişimden de bahseden Karataş, mutlu bir yuva için nelerin yapılması gerektiğini anlattı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci programla ilgili yaptığı değerlendirmede, sosyal belediyeciliğin önemine vurgu yaparak, "Başkanımız Mehmet Sekmen'in sosyal belediyecilik ilkesinin temelinde kentte yaşayan insanlarımızın istek ve beğenilerine hitap eden programların halka aktarılması da bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın taleplerini birer birer hayata geçiyoruz. Bu kapsamda, sohbetleriyle halkın gönlünde taht kuran İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş'ı vatandaşlarımızla buluşturduk. Programa gösterilen ilgiden dolayı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz" dedi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Karataş, Mutlu Aileyi Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement