Protokol Üyelerinden Şehit Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Protokol Üyelerinden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Protokol Üyelerinden Şehit Evine Taziye Ziyareti

Geçtiğimiz hafta vatani görevini yaptığı Artvin’in Hopa ilçesinde gemideki eğitim sırasında denize düşen ve boğularak hayatını kaybeden şehit er Ramazan Fakçı’nın baba ocağında büyük acı yaşanırken, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Arslan taziye ziyaretinde bulundu.

22.08.2014 18:09

Geçtiğimiz hafta vatani görevini yaptığı Artvin'in Hopa ilçesinde gemideki eğitim sırasında denize düşen ve boğularak hayatını kaybeden şehit er Ramazan Fakçı'nın baba ocağında büyük acı yaşanırken, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Arslan taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Er Ramazan Fakçı'nın baba evinin bulunduğu Sakarya Mahallesi'ndeki taziye çadırında oturan, Vali yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Arslan, baba Mehmet Fakçı ile yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. 7 çocuk babası Mehmet Fakçı, yaklaşık 10 yıl önce bir oğlunun bıçaklanarak öldürüldüğünü, bir oğlunun ise 8 aylık askerken şehit olduğunu belirterek, "Elbette acımız büyük ama vatan sağolsun. Benim oğlum vatana hizmet ederken şehit oldu" dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Arslan, taziye çadırında Şahinbey İlçe Müftülüğü personellerinin dua okumasının ardından ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Protokol Üyelerinden Şehit Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika


Advertisement