Şahin ve Çakır Doğanşehir'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şahin ve Çakır Doğanşehir'i Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir ilçesine ziyarette bulundu.

05.01.2014 17:19

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir ilçesine ziyarette bulundu.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yazılı açıklamada, Şahin ve Çakır'ın teşkilat yöneticileriyle Doğanşehir'i gezdiği belirtildi.

Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimde Türkiye'de 12. yılına giren istikrarın, birlik ve beraberliğin, kardeşlik hukukunun kabul edilişinin devamı noktasında atılacak her oyun, katkı sağlayacağını ifade etti.

AK Partinin kuruluşundan bu yana yükselişinin devam ettiğini belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Halkın sahiplenmiş olduğu bir iktidarın mensupları olarak bu ülkede bugüne kadar kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışan anlayışları tümden bertaraf ettik. AK Parti bugün 12 yıldır iktidardayken birileri her seferinde, her seçim öncesinde böyle bir feveran koparmaya çalışmaktadır ama Allah'ın izniyle milletin sahiplenmiş olduğu bu hareketi hiç kimsenin sekteye uğratmaya gücü yetmeyecektir. Onlar saldırdıkça insanlarımız daha bir kenetleniyorlar, sahipleniyorlar, 'gelecek nesillere iyi bir miras bırakalım' diye bu hareketin kesintiye uğramaması için ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar. Onun için bu oyunu daha önce de gördük. Onlar ne yaparsa yapsın bu hareket dün olduğu gibi bugün de zirve yapacak."

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da yaptığı konuşmada, görev süreleri içerisinde Malatya'ya çok önemli yatırımlar yaptıklarını, çok büyük hizmetlere imza attıklarını bildirdi.

Malatya'nın kabuğunu kıran ve modernleşen bir şehir olduğunu belirten Çakır, "Büyükşehir yasasının getirmiş olduğu imkanları kullanarak merkezdeki hizmet ağını Malatya'nın bütün bölgelerine genişletmemiz lazım. Dolayısıyla biz de ekip olarak arkadaşlarımızla bu süreci iyi tahlil edeceğiz. Bütün yapılanmalarımızı, iş planlarımızı, projelerimizi buna göre geliştireceğiz" ifadesini kullandı.

Şahin ve Çakır, Sürgü, Kurucaova ve Erkenek beldelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahin ve Çakır Doğanşehir'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement