Şahmek Öğrencileri Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Şahmek Öğrencileri Yarıştı

Şahmek Öğrencileri Yarıştı

Şahinbey Belediyesi Şahmek Eğitim Kurumları arasında 3 bölgede 19 tesis arasında yapılan bilgi yarışmasında ön elemeyi geçen 6 sosyal tesis yarıştı.

08.05.2015 10:54

Şahinbey Belediyesi Şahmek Eğitim Kurumları arasında 3 bölgede 19 tesis arasında yapılan bilgi yarışmasında ön elemeyi geçen 6 sosyal tesis yarıştı.

Şahinbey Belediyesi Şahmek Eğitim Kurumları'nda TEOG'da eğitim gören 12,290 öğrenci ve YGS'de eğitim gören 3 bin 293 öğrencinn eğitimlerini Şahinbey Belediyesi ücretsiz olarak vermektedir. Geçtiğimiz günler içerisinde 3 bölge 19 tesis arasında yapılan bilgi yarışmasında ön elemeleri geçen ve finale kalan 6 sosyal tesisimiz birincilik, ikincilik ve üçüncülük için yarıştı.

Yarışmanın Jüri üyeliğini Musatfa Reşadi, (Matematik Jüri Başkanı), İshak Arslantosun (Fen ve Teknoloji, Gül Karadağ, (İngilizce), Necati Yetim (Sosyal Bilgiler) Selçuk Karaturan (Türkçe) dalında yaptılar.

FİNALE KALAN TESİSLER

3 Bölgede 19 Sosyal tesis arasında yapılan elemeler sonrasında Aydınbaba Sosyal Tesisi, Beydili Hatice Bilgin Sosyal Tesisi, Binevler Sosyal Tesisi, Cumhuriyet Sosyal Tesisi, Kürşat Tüzmen Sosyal Tesisi, Mimar Sinan Gençlik Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler bilgileri ile kıyasıya yarıştılar. Yarışmada 20 soru soruldu. Bunlardan Türkçe, Matematik, Fen ve İngilizce dalında 3"er soru, Din Kültürü, Genel Kültür dalında 2'şer soru, Belediye ile ilgili ise 1 soru soruldu.

6 sosyal tesisten gelen öğrencilerin desteği ile yarışan öğrenciler kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Ancak, bu bilgi yarışmasında birinciliği Beydili Hatice Belgin Sosyal Tesisi, ikinciliği Aydınbaba Sosyal Tesisi, üçüncülüğü ise Mimar Sinan Gençlik Merkezi kazandı. Yarışma sonrasında Birinciye Kurumda kalmak üzere kupa öğrencilere altın madalya her öğrenciye birer adet tablet ve hediye çantası verilirken, ikinciye Gümüş Madalya MP5 ve Hediye Çantası, üçüncü ye ise Bronz Madalya MP3 ve Hediye çantası verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahmek Öğrencileri Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement