Sakarya'da Aile Kurslarında Eğitimler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da Aile Kurslarında Eğitimler Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programları devam ediyor.

16.03.2015 16:20

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programları devam ediyor.

Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar, yaptığı yazılı açıklamada, çocuk bakımı ve gelişimini yakından ilgilendiren kursların yanı sıra yaşlıların gündelik ihtiyaçlarını karşılamada bilgi ve becerileri arttırmaya yönelik başlattıkları eğitimlerinin devam ettiğini belirtti.

Eğitimlerde asıl amaçlarının çocuklarını dinleyen ve anlayan ebeveynler yetiştirmek olduğunu anlatan Karapınar, şunları kaydetti:

"Hafta içi her gün devam eden kurslarımız 13.00-17.00 saatlerinde gerçekleşmektedir. 560 saat sürecek hasta ve yaşlı refakatçisi kurslarımızda ise yaşlılarımızın gündelik ihtiyaçlarına dönük eğitimler ile bu konuda temel bilgi ve becerileri kazandırmayı amaç ediniyoruz. Hafta içi her gün gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimiz  09.00-13.00 saatlerinde  devam ediyor. İki kursumuzu da tamamlayan kursiyerlerimize program sonunda sertifikalarını da takdim edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'da Aile Kurslarında Eğitimler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement