Sakaryaspor'da Düşüş Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Sakaryaspor'da Düşüş Devam Ediyor

Bank Asya 1.Lig'de kalma mücadelesi veren Sakaryaspor, Boluspor karşısında aldığı farklı mağlubiyetle düşüşünü sürdürdü.

29.01.2012 15:04

Bank Asya 1. Lig'de kalma mücadelesi veren Sakaryaspor, Boluspor karşısında aldığı farklı mağlubiyetle düşüşünü sürdürdü.

Bank Asya 1. Lig'de 16. sırada yer alan yeşil-siyahlı ekip, ilk yarıda oynadığı 13 maçtan üst üste sahadan 3 puan alamadan ayrıldı. Ardından İstanbul Güngörenspor'u deplasmanda yenerek 3 puanla tanışan Sakaryaspor, daha sonra oynadığı Kayseri Erciyespor ve Giresunspor maçlarını da kazanarak rahat bir nefes aldı.

Ligde kalma mücadelesinde 3 haftada 9 puan toplama başarısını gösteren Sakarya temsilcisi, oynadığı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında 1-0 yenildikten sonra, dün de sahasında Boluspor'a 7-2 yenilerek düşüşünü sürdürdü.

Geride kalan 19 haftada 4 galibiyet ve 5 beraberlikle 17 puan toplayan Sakaryaspor, kalesinde 37 gol görürken rakip filelere de 20 gol göndermeyi başardı.

Alınan mağlubiyetler sonucu ligde kalma mücadelesi içine giren yeşil-siyahlı ekip, gelecek hafta İzmir temsilcisi Bucaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakaryaspor'da Düşüş Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement