Sarıkamış'ta "Kardelenler Sincapla Buluştu" Projesi - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta "Kardelenler Sincapla Buluştu" Projesi

Sarıkamış\'ta "Kardelenler Sincapla Buluştu" Projesi

Orman Genel Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu “Kardelenler Sincapla Buluştu” projesi kapsamında Sincap Çocuk Dergisi Sarıkamış kent merkezindeki İlkokullara dağıtıldı.

09.10.2015 14:55

Orman Genel Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu "Kardelenler Sincapla Buluştu" projesi kapsamında Sincap Çocuk Dergisi Sarıkamış kent merkezindeki İlkokullara dağıtıldı.

Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü'nün koordinesinde dağıtımı yapılan dergi ile çocuklara çevre, orman ve ağaç sevgisinin verilmesi amaçlanıyor.

Sarıkamış Orman İşletmesi şeflerinden Yusuf Düzgün, çocukların küçük yaştan itibaren bu tür görsel ağırlıklı dergilerle doğa bilinci oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Düzgün, "Çocuklarımızın Türkiye'de ormanların varlığı, faydaları, ağaç çeşitleri, yaban hayatı gibi konuların görsel olarak yansıtıldığı dergilerden öğrendikleri bilgilerle ormana ve doğaya bakış açıları çok farklı olacaktır" dedi.

Öte yandan Yusuf Düzgün, dergi dağıtımının yanında ağaçlandırma ve diğer sosyal faaliyetlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Karakurt Şefi Yusuf Düzgün, Orman işletme muhafaza memurları Ömer Güneş, Emin Toprak ile diğer çalışanlar İhsan Yıldız ve Bedri Ayaz ile birlikte okullara dergi dağıtımı yaptı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta 'Kardelenler Sincapla Buluştu' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement