Şehit Yakını ve Gazilerin Bayramlıkları Kimse Yok Mu'dan - Son Dakika
Yerel

Şehit Yakını ve Gazilerin Bayramlıkları Kimse Yok Mu'dan

Şehit Yakını ve Gazilerin Bayramlıkları Kimse Yok Mu\'dan

Kimse Yok mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde şehit yakını ve gazilere bayramlık hediye etti.

10.08.2012 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kimse Yok mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde şehit yakını ve gazilere bayramlık hediye etti.

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinin merkezi ile belde ve köylerindeki şehit yakını ve gazilere yönelik bir çalışma başlatan Kimse Yok mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, gazi ve şehit yakınlarının yüzünü güldürdü. Ramazan Bayramı öncesinde Sultandağı'nda çalışmasını sürdüren Kimse Yok mu Derneği, şehit aileleri ve gazilere giyim yardımının yanında gıda kolileri de verildi.Sultandağı ilçesine bağlı Dereçine belde belediyesi tarafından tahsis edilen bir otobüs ile yaklaşık 20 şehit yakını ve gazi, ilçede bulunan iyilik noktasına getirildi. İyilik noktasında giydirilen şehit yakını ve gaziler, daha sonra otobüsle evlerine bırakıldı.

Kimse Yok mu Derneği Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, Türk milletine emanet edilen şehit yakınları ve gazilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Çobanoğlu, organizasyonda emeği geçen Dereçine Belediye Başkanı

Rahmi Akyıl'a, hizmet gönüllüsü Ergün Çini'ye ve emeği geçenlere teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Yakını ve Gazilerin Bayramlıkları Kimse Yok Mu'dan - Son Dakika


Advertisement