Siirt'te İshal Vakalarının Sudan Kaynaklandığı İddiası Yalanlandı - Son Dakika
Yerel

Siirt'te İshal Vakalarının Sudan Kaynaklandığı İddiası Yalanlandı

Siirt\'te İshal Vakalarının Sudan Kaynaklandığı İddiası Yalanlandı

Siirt Belediyesi, bazı basın yayın organlarında çıkan yaşanan ishal vakalarının içme suyu şebekesinden kaynaklandığı haberlerini yalanladı.

16.08.2014 16:14  Güncelleme: 16:36

Siirt Belediyesi, bazı basın yayın organlarında çıkan yaşanan ishal vakalarının içme suyu şebekesinden kaynaklandığı haberlerinin doğru olmadığını bildirdi.

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, önceki gün bazı yerel basın ve yayın organlarında kentte artan ishal vakaları nedeniyle vatandaşlara dayanılarak yapılan haberlerde ishal vakalarının içme suyu şebekesinden kaynaklandığı iddialarının doğru olmadığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Geçen yıl belediyemiz bünyesinde hizmete giren ve şehir merkezinin içme suyu şebekesi ve su arıtma tesisleri Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğünce içme suyu numuneleri periyodik olarak, analize gönderilmektedir. Laboratuvarlarda analiz edilen içme suyu yönetmenliğe uygun olduğu, Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından hazırlanan raporlar ile kanıtlanmıştır. Yapılan analizler sonucunda Siirt'te içme suyunun yönetmenliklere uygun olduğu hazırlanan raporlar ile bir kez daha kanıtlanmış ve bu anlamda çıkan iddialar doğruyu yansıtmamaktadır." - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te İshal Vakalarının Sudan Kaynaklandığı İddiası Yalanlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement