Kozan Belediyesi, Sokak Hayvanlarına Rehabilitasyon Aracı Tahsis Etti - Son Dakika
Yerel

Kozan Belediyesi, Sokak Hayvanlarına Rehabilitasyon Aracı Tahsis Etti

Adana'nın Kozan Belediyesi, yaralı, hasta ve bakıma muhtaç hayvanların, rehabilitasyon merkezine taşınmalarını sağlamak amacıyla araç tahsis etti.

26.09.2014 20:42  Güncelleme: 21:47

Kozan Belediyesi tarafından yaralı, hasta ve bakıma muhtaç hayvanların, hızlı ve sağlıklı bir şekilde rehabilitasyon merkezine  taşınmalarını sağlamak amacıyla araç tahsis edildi.

Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi 'ni ziyaret ederek,  Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün talimatıyla hazırlatıldığı belirtilen rehabilitasyon aracını merkezdeki görevlilere teslim etti.

Yeşiloğlu, rehabilitasyon merkezindeki çalışanların tesisin gereksinimlerine ilişkin taleplerini değerlendirerek, çevre il ve ilçelerde örnek gösterilen bir merkez oluşturma gayretinde  olduklarını belirtti.

Doğayı  ve Hayvanları Koruma Derneği (DOHAYKO) Kozan Temsilcisi ve rehabilitasyon merkezi sorumlusu Nevra Ünlü ise Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün göreve gelmesinin ardından rehabilitasyon merkezinde olumlu yönde değişimler yaşandığını ifade etti.

Aracın tahsis edilmesiyle ihbarlar yapılan bölgelere daha hızlı gideceklerini belirten Ünlü, daha çok hayvanı yaşadıkları olumsuz koşullardan kurtarabileceklerini kaydetti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozan Belediyesi, Sokak Hayvanlarına Rehabilitasyon Aracı Tahsis Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement