Suluova Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Suluova Belediyesinin Çalışmaları

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, 2014 yılında gerçekleştirilecek asfalt çalışmaları nedeniyle başlatılan altyapı hazırlıklarını basın mensupları ile birlikte inceledi.

22.04.2014 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, 2014 yılında gerçekleştirilecek asfalt çalışmaları nedeniyle başlatılan altyapı hazırlıklarını basın mensupları ile birlikte inceledi.

Ulus Caddesi'nde başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Kargı, akşamdan sabaha yol, cadde ve tretuvar probleminin halledilemeyeceğini ifade etti.

Merzifon'un cadde ve sokaklarında planlı çalışmaları yürüteceklerini hatırlatan Kargı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Önümüz yaz dönemi, iş zamanı. Bu dönemi elimizden geldiğince boş geçirmemeye gayret ediyoruz. Elimizden geldiğince halkımızı bilgilendirme toplantıları yapacağız. Halkımızla görüş alışverişinde bulunacağız. Yapılan ve yapılamayan işlerin neden yapılamadığını da her zaman olduğu gibi halkımızın anlayacağı bir dille anlatacağız. Bu arada her zaman olduğu gibi basınımıza büyük iş düşüyor. Özellikle söylüyorum, halkın içinde olan sizlersiniz. Varsa  gördükleri bir eksiklik sizler aracılığıyla bizlere ulaştırmalarından büyük memnuniyet duyacağız. Çünkü biliyorum ki çalışanları da insanı da memleketin daha iyi olması için bir beklenti içerisinde."

Kargı, TAMDAŞ, YEDAŞ, Telekom gibi ilgili kurumlarla bir araya geleceklerini, doğalgaz götürülmesi planlanan yerlere göre asfalt planını şekillendireceklerini söyledi.

Gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili bilgi veren Fen İşleri Müdürü Recep Mızrak ise "Şu anda Ulus Caddesi'ndeyiz. Doğalgaz ve altyapı çalışmalarından dolayı hasar almış yolda ağır yama işlemi yapacağız. Bu caddede yaklaşık işlem yapacağımız alan bin 500 metrekare. Asfalt çalışmalarında altyapı işlemlerini başlattık" dedi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement