Syvd Müdürüne Veda Yemeği Verildi - Son Dakika
Yerel

Syvd Müdürüne Veda Yemeği Verildi

Syvd Müdürüne Veda Yemeği Verildi

Van’ın Çatak kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü İsa Baynalin, Gürpınar ilçesine tayini çıkmasından dolayı kendisine veda yemeği düzenlendi.

07.11.2015 11:59

Van'ın Çatak kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü İsa Baynalin, Gürpınar ilçesine tayini çıkmasından dolayı kendisine veda yemeği düzenlendi.

SYDV personeli tarafından düzenlenen yemeğe ilçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül ve kurum amirleri katıldı. yemekte bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül, "İsa beyle çok kısa bir süre çalıştık. Yalnız bu kısa sürede görevinde göstermiş olduğu hassasiyet ve başarılı çalışmaları takdire şayan. Bu başarılı çalışması gideceği yerde de devam edecektir. Kendisi için sevindirici, bizim için ise üzücü bir durum. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

İsa Baynal ise, "Bu gece burada düzenlenen veda yemeğine başta ilçe kaymakamı Hacı Asım Akgül ve kurum amirlerine bu gecenin hazırlanmasında SYDV personeline çok teşekkür ediyorum. 18 Mart 1991 yılında SYDV de çalışmaya başladım. 24 yıllık çok güzel çalışmalara imza attım, çok zor bir durum kolay değil. Burada doğdum burada büyüdüm ancak, ailevi nedenlerden dolayı il merkezine daha yakınlığından ötürü Gürpınar ilçesine tayinim çıktı. Artık hizmetime orada devam edeceğim. Artık Gürpınar'da bir eviniz olduğunu unutmayın" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Syvd Müdürüne Veda Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement