Tavşanlı Hiranur Camii İçin Kermes Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı Hiranur Camii İçin Kermes Düzenlendi

Tavşanlı Hiranur Camii İçin Kermes Düzenlendi

Subaşı Mahallesi’nde Tavşanlı’nın en büyük camisi inşa ediliyor.

15.11.2014 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Subaşı Mahallesi'nde Tavşanlı'nın en büyük camisi inşa ediliyor. Üç yılda tamamlanması hedeflenen cami inşaatı için mahalle sakinleri kermes düzenledi.

Tavşanlı Subaşı Mahallesi'nde 15 Ekim'de Temel Atma Töreni'yle inşaatına başlanan Hiranur Cami için kermes düzenlendi. Yaklaşık 3 yıl içerisinde tamamlanması beklenen ve 3 katlı, bin 500 kişilik kapasitesiyle Tavşanlı'nın en büyük camisi olacak yapı için mahalle sakinleri seferber oldu.

Kız Meslek Lisesi önünde kurulan tezgahlarda yiyecek ürünlerinden, giysilere, gözlemeden, ekmek çeşitlerine kadar bir çok ürün satan vatandaşlar iş adamlarından destek istedi.

Dernek yöneticileri Halil Ünlü ve Kazım Çiğdem, Hiranur Cami için çalışan Subaşı mahallesi sakinlerine teşekkür ederken, kermesin hazırlanmasında Tavşanlı esnafının da kendilerine yardımcı olduğunu söyledi. Subaşı Mahallesinde zaman zaman bu tür etkinliklerin süreceğini ifade eden yöneticiler vatandaşlardan ve özelliklede iş adamlarından destek istediklerini kaydetti. İki gün süren kermesin en yoğun müşterileri ise Kız Meslek Lisesi ile Subaşı İlkokulu'nda eğitim gören öğrenciler oldu.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı Hiranur Camii İçin Kermes Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement