Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nce düzenlenen etkinlik çerçevesinde "Ben kadınım."

18.05.2013 14:54

Tekirdağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nce düzenlenen etkinlik çerçevesinde "Ben kadınım... Sen-" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Tekirdağ Belediye Kültür Merkezi'nde Bakırköy Gönüllü Çevreciler Tiyatro Grubu oyuncuları tarafından sahnelenen ve kadınların karşılaştıkları zorlukları konu alan oyunu, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Nevim Kaçar ile belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

-Saray MYO'da "Kariyerde Başarı" konulu seminer düzenlendi-

Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü (MYO) tarafından

"Kariyerde Başarı" konulu seminer düzenlendi.

Saray MYO Konferans Salonu'ndaki seminere konuşmacı olarak katılan Pazarlama ve Yönetim Danışmanı Adnan Duygun, iş hayatında profesyonelleşme, başarının sırları ve motivasyon gibi konularda eğitim verdi. Seminere, Saray MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Menteş ile akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

- Malkara MYO'da "Tekirdağ-da AVM Yatırımları, Deneyimler ve Beklentiler" konferansı-

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü (MYO) tarafından "İş Hayatı, Meslek Yüksekokulu Mezunlarından Neler Bekliyor" etkinlikleri kapsamında "Tekirdağ-da AVM Yatırımları, Deneyimler ve Beklentiler" konulu konferans düzenlendi.

Tekira AVM Genel Müdürü Serkan Subay, Malkara MYO Konferans Salonu'ndaki konferansta yaptığı konuşmada, satın alma sürecinin aşamaları, iyi satış elemanının özellikleri, iş başvuru ve işe alım sonrası dikkat edilecek hususlar, satış esnasında sahada karşılaşılacak güçlükler ve başa çıkma yöntemleri konularında bilgi verdi.

Konferansa, Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement