Tekkeköy'de Yol Çalışması - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy'de Yol Çalışması

Tekkeköy\'de Yol Çalışması

Tekkeköy Belediyesi, ilçenin çeşitli bölgelerinde yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

23.09.2014 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekkeköy Belediyesi, ilçenin çeşitli bölgelerinde yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Tekkeköy Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin tamamı tüm araç gereçleri ve iş makineleri ile yol çalışmaları için seferber oldu. Neredeyse ilçenin her mahallesinde, her sokağında yol çalışması yapılıyor. Merkez mahalleler dışında yeni bağlanan mahallelerde de çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Tekkeköy Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile mahallelerde koordineli bir şekilde hareket ederek kanalizasyon, içme suyu ve alt yapı gibi çalışmaların tamamlanmasının ardından yolların yapımı tamamlıyor. Özellikle öncelikli olarak merkez mahallelerdeki imar yolları ile bağlantı yollarının tamamının açılması ile Samsun Bulvarı'nın trafik yoğunluğunun hafifletilmesi hedefleniyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar yaptığı açıklamada, "Fen İşleri Müdürlüğümüze ait iş makineleri ve ekipleri aylardır yollarda seferber oldu. Hafta sonları dahi ekiplerimiz vardiyalı olarak çalışıyor. Merkezde bulunan mahallelerimizin bağlantı yolları ve imar yollarını açarak ilçe merkezindeki trafik yoğunluğunu da hafifletmiş olacağız. Aynı zamanda ilçenin gelişmesi ve yeni yapılaşma alanlarının oluşmasını da sağlamış olacağız. Yol çalışmalarımız esnasında birçok mahallemizde toprak kaymalarını önlemek için perde duvar çalışması da yaptık. Modern, gelişen, değişen geleceğin Tekkeköy'ü için durmadan, dinlenmeden aralıksız çalışıyor ve üretiyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy'de Yol Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement