Tepebaşı'nda En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı'nda En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması Sonuçlandı

Tepebaşı\'nda En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması Sonuçlandı

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "En Güzel Bahçe En Güzel Balkon Yarışması" sonuçlandı.

13.08.2014 18:36  Güncelleme: 14:45

Yarışmada dereceye girenler ödüllerini Toprak Dede Hayrettin Karaca Parkı'nda gerçekleştirilen törenle Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın elinden aldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Ataç, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Tepebaşı'nda kişi başına düşen yeşil alan oranı 10 metrekarenin üzerinde. Bu emeğiniz gerçekten çok önemli. Avuç içi kadar bile yeşil alan oluştursak kardır. Tepebaşı Belediyesi olarak, yaşam alanları oluşturma çalışmalarımız devam edecek. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra jüri tarafından değerlendirme sonucu, "en güzel bahçe" kategorisinde, Sevzade Bilgin birinci, Melihat Uğuz ikinci, Resude Akpınar üçünü oldu. Nezihan Hanecioğlu da jüri tarafından mansiyon ödülüne layık görüldü. "En güzel balkon" kategorinde de Teoman Murat Demiroğlu birinci, Ayşe Sezerer ikinci, Hülya Fatma Çelikbilek üçüncü oldu. Şadiye Yavaş ise mansiyon ödülünü aldı.

Dereceye girenlere ödüllerini, Ataç verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tepebaşı'nda En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement