Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Terör Saldırılarına Tepkiler

Terör saldırıları Bursa'nın Karacabey ilçesinde protesto edildi.

10.09.2015 09:15

Terör saldırıları Bursa'nın Karacabey ilçesinde protesto edildi.

Karacabey İlçe Stadyumu'nun önünde toplanan binlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Burada şehitler için önce saygı duruşunda bulunan grup, ardından İstiklal Marşı'nı okudu. Vatandaşlar yapılan duanın ardından olaysız şekilde dağıldı.

Yürüyüş sonrası etkinliği düzenleyen siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Karacabey Belediyesinde değerlendirme toplantısı yapıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Demokratik bir şekilde Karacabey halkı tepkisini ortaya koydu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yürüyüşe katılan AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı da "Herkesin farklı bir görüşü vardır. Herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyoruz. Ne kadar ayrı görüşler ve farklılıklar olursa olsun tek yürek, tek ses olarak burada birliğimizi, beraberliğimizi ve bütünlüğümüzü muhafaza ediyor olmamız ve terörün aslında yapmak istediği, bizi düşürmek istediği tuzağa düşmeden biz teröre en güzel cevabı burada verdik" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement