Topluma Hizmet Projesi - Son Dakika
Yerel

Topluma Hizmet Projesi

Topluma Hizmet Projesi

Samsun Vezirköprü Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Rahime Ak, Seda Duran, Şükriye Atak, Neziha Köse, Tuğba Yüksel "Topluma Hizmet Projesi" altında örnek bir projeye imza attılar.

10.06.2016 15:14

Samsun Vezirköprü Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Rahime Ak, Seda Duran, Şükriye Atak, Neziha Köse, Tuğba Yüksel "Topluma Hizmet Projesi" altında örnek bir projeye imza attılar.

Yapılan projeye sosyal sorumluluk çerçevesi içinde Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri de büyük destek gösterdi. Proje kapsamında Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin organize ettiği Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Özge Piri Mantar'ın konuşmacı olarak katıldığı sağlık seminerinde Vezirköprü'nün Bahçekonak, Alan, Gölköy, Öğürlü Mahallerinde kadınlara "Gebelik ve Kadın Hastalıkları" üzerine bilgiler verilirken, gebelikte tanı ve takibi, puberte ergenlik dönemi, rahim ağzı ve meme kanserinde erken tanı, vajinal enfeksiyonları üzerine bir de sunum yapıldı.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Özge Piri Mantar, bayanların sorularına da yanıt verdi.

Gerçekleştirilen programlar hakkında bilgi veren Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, "Samsun Vezirköprü Meslek Yüksekokulu öğrencileri bize bu proje ile geldiklerinde, seve seve katkı vermeye hazır olduğumuzu belirtik. Büyük Anadolu Hastaneleri olarak sosyal sorumluluk çerçevesi içinde çevre il ve ilçelerimizde bu tür sağlık konferanslarımızı düzenleyerek hemşehrilerimize ulaşıyoruz. Bir anlamda öğrencilerimizin de böyle bir proje adı altında bizlerle birlikte olması ve yapılan çalışmanın içinde olması bizleri ayrıca mutlu etti, gururlandırdı. Büyük Anadolu Hastaneleri olarak böyle bir projede bizimde katkımızın olmasını sağlayan Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu yönetimine ve öğrencilerine teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Topluma Hizmet Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement