TRT'nin Bilene Kazandıran Yarışması Kripteks'te, Anadolu'nun Köklü Üniversitelerinden Atatürk... - Son Dakika
Yerel

TRT'nin Bilene Kazandıran Yarışması Kripteks'te, Anadolu'nun Köklü Üniversitelerinden Atatürk...

TRT\'nin Bilene Kazandıran Yarışması Kripteks\'te, Anadolu\'nun Köklü Üniversitelerinden Atatürk...

Türkiye’nin üniversite gençliğine kazandıran yarışma programı Kripteks bu hafta heyecan dolu mücadele için Atatürk Üniversitesi’nin kapılarını araladı.

17.04.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin üniversite gençliğine kazandıran yarışma programı Kripteks bu hafta heyecan dolu mücadele için Atatürk Üniversitesi'nin kapılarını araladı. Erzurum'un tarih kokan cadde ve sokaklarında yapılacak kıyasıya mücadeleden önce, Yapımcı ve Yönetmen Hasan Yıldız'ın jüri başkanlığında gerçekleştirilen Kripteks elemeleri üniversitelilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Üniversitede Kripteks heyecanı doruk noktada yaşanırken, Yönetmen Hasan Yıldız, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Hikmet Koçak'ı ziyaret etti. Yönetmen Yıldız, TRT'nin üniversite gençliğine yönelik ekrana taşıdığı bu yapım hakkında Koçak'a bilgi verdi.

Keyifli geçen sohbette Yönetmen Hasan Yıldız, Anadolu zenginliklerinin, gençler tarafından fark edilmesi ve gençlerin analitik düşünmeye yönlendirmeyi amaçladıklarını bir kez daha vurguladı. Daha sonra Kripteks elemelerine geçildi.

Eğlenceli ve bir o kadarda heyecanlı geçen yarışma programı 13.06.2014 Cuma günü 23.00'da TRT Okul 'da yayınlanacak. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TRT'nin Bilene Kazandıran Yarışması Kripteks'te, Anadolu'nun Köklü Üniversitelerinden Atatürk... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement