Tügiad'da Ankara-Ege Buluşması - Son Dakika
Yerel

Tügiad'da Ankara-Ege Buluşması

Anıtkabir ziyareti için Başkent’te bulunan Musa Turan başkanlığındaki TÜGİAD Ege Şubesi heyeti, Ankara Şubesi’nin üyeleriyle bir araya geldi.

01.12.2014 16:42

Anıtkabir ziyareti için Başkent'te bulunan Musa Turan başkanlığındaki TÜGİAD Ege Şubesi heyeti, Ankara Şubesi'nin üyeleriyle bir araya geldi.

Her iki şube üyeleri arasında iş ilişkilerinin gelişmesi amacıyla gerçekleştirilen buluşmaya, Genel Başkan Ali Yücelen ve Ankara Şube Başkanı Türker Naslı katıldı.

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Naslı, buluşmanın açılış konuşmasında, Ege Şubesi üyelerini Ankara'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Naslı, Ankara ve Ege Şubesi üyeleri arasında ticari ilişkiler kurulmasına vesile olacak bu buluşmaları, ilerleyen dönemlerde artırmayı planladıklarını söyledi.

TÜGİAD Ege Şube Başkanı Musa Turan daAnıtkabir ziyareti için Ankara'da bulunduklarını belirterek, "Bu arada İzmir'de gerçekleştirilecek bir projeyle ilgili Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım ile görüştük. Ankara ve Ege şubesi üyelerinin bir araya gelip kaynaşması, birbirine kartvizitlerini vermeleri ve ileride oluşabilecek iş ortaklıklarına, iş birliklerine vesile olmak amacıyla da bu toplantıyı gerçekleştirdik. Bu etkinlik TÜGİAD'ın büyük bir aile olduğunu gösterdi. Biz de bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen ise konuşmasında, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 20 Aralık'ta kongreleri olduğunu, 2 dönem sınırı olduğu için son kez bu kongreye katılacağını belirten Yücelen, yeni dönemde Güneydoğu ile Karadeniz'de şube açmak istediklerini kaydetti.

TÜGİAD üyelerinin milletvekili seçimlerinde aktif olmalarını, siyasi görüşlerine uyan partilerden aday olmalarını isteyen Yücelen, TÜGİAD olarak aday olan üyelere her türlü desteği vereceklerini bildirdi. Yücelen, TÜGİAD üyelerinin sık sık bir araya gelerek aralarındaki iş birliğini geliştirmelerini de önerdi.

Ziyaretin ardından Ankara ve Ege Şubesi üyeleri toplu fotoğraf çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tügiad'da Ankara-Ege Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement