Tümsiad'da Deniz Köse Yeniden Başkan - Son Dakika
Yerel

Tümsiad'da Deniz Köse Yeniden Başkan

Tümsiad\'da Deniz Köse Yeniden Başkan

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanlığına Deniz Köse yeniden seçilerek güven tazeledi.

22.06.2014 09:37

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanlığına Deniz Köse yeniden seçilerek güven tazeledi. Köse, TÜMSİAD'ın Türkiye sınırlarını aşarak uluslararası çapta bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu söyledi.

Dernek binasında gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını İlker Timur Alıç yaptı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Derneğin faaliyet raporu sinevizyon gösterimiyle anlatıldı. Toplantıya dernek üyelerinin yanı sıra iş adamları da katıldı.

Tek liste halinde girilen seçimde yeniden başkan olan Köse, 2 yıl daha bu görevi yürütecek.

Burada bir konuşma yapan Köse, 2006 yılında kurularak faaliyete başlayan derneğin, Avrupa ülkesinde çok sayıda temsilciliklerinin bulunduğunu hatırlattı. Köse, "Her geçen yıl üye sayımız artıyor. Hızla büyüyoruz ve güçleniyoruz. Hedefimiz, güç birliği yaparak kalkınmak ve yardımlaşarak Türk ekonomisine büyük katkıda bulunmaktır" dedi.

TÜMSİAD RAMAZAN'DA HERGÜN AYRI NOKTADA İFTAR VERECEK

Deniz Köse, TÜMSİAD Adana Şubesi'nin Ramazan ayı içerisinde Yüreğir ilçesinde farklı bölgelerde her gün yaklaşık 500 kişiye iftar vereceğini söyledi. TÜMSİAD'ın Adana'da ki iş adamlarına verdiği güvenin her yerde övgüyle bahsedildiğini belirten Köse, "Buda bizi gururlandırıyor. Yeni dönemde yeni arkadaşlarımızla daha da güçleneceğimize, inanıyorum. Hizmet kapasitemizi daha da artıracağız. Eski yönetimdeki arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederken aramıza aldığımız yeni arkadaşlarımıza görevlerinde başarı diliyorum" diye konuştu.

TÜMSİAD' ın yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

"Deniz Köse, Mustafa Hakan Can, Ahmet Şahin, Hakan Özdeğer, Levent Ülger, Mehmet Aslan, Mehmet Can, Recep Ertaş, Tolga İzol, Zeki Makaracı ve Celal Turan" - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tümsiad'da Deniz Köse Yeniden Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement