Türkiye İkincisi Hokeycilere Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Yerel

Türkiye İkincisi Hokeycilere Coşkulu Karşılama

Türkiye İkincisi Hokeycilere Coşkulu Karşılama

14 Yaş Altı Erkekler ve Kadınlar Kulüpler ve İl Karmaları Açık Alan Hokeyi Türkiye Şampiyonası'na Muğla Karması olarak katılarak Türkiye ikincisi olan Yatağan Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu, Bozüyük'te coşkuyla karşılandı.

27.06.2014 18:42

14 Yaş Altı Erkekler ve Kadınlar Kulüpler ve İl Karmaları Açık Alan Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda Muğla Karması olarak Türkiye ikinciliği kazanan Yatağan Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu, Bozüyük'e döndü.

Amasya'da yapılan 14 Yaş Altı Erkekler ve Kadınlar Kulüpler ve İl Karmaları Açık Alan Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda, 18 takım arasında Türkiye ikincisi olmayı başaran Yatağan Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu, Bozüyük'te çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Erkekler Açık Alan Hokey Muğla Karması Antrenörü Serkan Şen, yaptığı konuşmada, başarıda emeği geçenlere teşekkür etti. Şen, sporculara gereken destek verildiği takdirde Muğla'ya Süper Lig şampiyonluğu ve Avrupa kupası da getireceklerine inandığını dile getirdi.

Şen, genç hokeycilerin, ileriki yıllarda milli takım sporcusu olacağını, bu nedenle saha ve tesislerin çok önemli olduğunu vurguladı.

Şampiyonada 17 gol atarak "Gol kralı" olan takım kaptanı Ceyhun Parlak ise katıldıkları tüm şampiyona ve turnuvalara, okul bahçesindeki beton sahada hazırlandıklarını hatırlattı. Parlak, Bozüyük veya Muğla'ya açık alan hokey sahası yapıldığı takdirde kendilerini kimsenin tutamayacağını söyledi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye İkincisi Hokeycilere Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement