Ülgen'e Davullu Karşılama - Son Dakika
Yerel

Ülgen'e Davullu Karşılama

Ülgen\'e Davullu Karşılama

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen, çalışmalarının kentin dört bir yanında devam ettiğini belirterek, yapılan içme suyu yatırımları ile 2040 yılına kadar su sorununu çözdüklerini söyledi.

17.07.2012 12:36

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen, çalışmalarının kentin dört bir yanında devam ettiğini belirterek, yapılan içme suyu yatırımları ile 2040 yılına kadar su sorununu çözdüklerini söyledi.

MESKİ Genel Müdürü Ülgen, Mersin merkez Karacailyas Mahallesi'nde düzenlenen teşekkür toplantısına katıldı. Toplantıya, MESKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Sibel Yalçın, Selçuk Salcan, Genel Müdür Yardımcısı Nizamettin Yıldırım, Su ve Kanalizasyon Dairesi Başkanı Ali Yanık ve teknik ekibi ile birlikte giden Ülgen, Akdeniz, Emek, Evren, Şakir Gülmen, Yeşilyurt ile Demirhisar Mahallelerinin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle muhtarları ve vatandaşların davul-zurnayla karşıladığı Ülgen, yapılan hizmetleri anlatıp, muhtarların yeni isteklerini dinledi. Hizmetin sonunda bu şekilde karşılanmanın gururunu yaşadığını ifade eden Ülgen, kendisine gösterilen sıcak ilgi karşısında çok duygulandığını vurgulayarak, çalışmalarına destek verenlere teşekkür etti. MESKİ çalışmalarının Mersin'in dört bir yanında devam ettiğini dile getiren Ülgen, şehrin altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmayı amaçladıklarının altını çizdi. Bu kapsamda projeleri hayata geçirdiklerini ve başarıyla tamamladıklarını aktaran Ülgen, "Zaman zaman ekiplerimizle birlikte köyleri ve mahallerimizi geziyoruz. Acil yapılacak işleri yerinde tespit edip çalışmalarımızı başlatıyoruz. Ayrıca yeni talepler için de iş programı yapıyoruz. Mahallelerimizin ve köylerimizin alt yapı ve içme suyu ihtiyaçlarının önemli bir bölümünü tamamladık. Ben ve ekibim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Muhtarlar ve halkın memnuniyetlerini dinleyen Ülgen, "Kim ne derse desin bu manzara her şeyi ifade ediyor. Bizim için çok güzel bir duygu. Bu birlik ve beraberlik inşallah her zaman devam eder" ifadelerini kullandı.

Muhtarlara altyapı çalışmaları hakkında teknik bilgiler de veren Ülgen, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarının belirli bir program dahilinde devam ettiğini, yapılan içme suyu yatırımları ile 2040 yılına kadar su sorununu çözdüklerini bildirdi. Yeni talep ve önerilerin de en kısa sürede değerlendirilerek beklentilerin giderileceğini dile getiren Ülgen, hizmet bekleyen herkese her zaman kapılarının açık olduğunu vurguladı.

Bugüne kadar ilk kez mahallelerinde bir bürokratı ağırladıklarını ve bundan çok mutlu olduklarını belirten muhtarlar da yaptığı hizmetlerden dolayı Ülgen'e teşekkür ederek, şunları söylediler: "Allah Genel Müdürümüzden razı olsun. Bizi kırmadı ve yanımıza geldi. Hepimizle tek tek tokalaştı. Dertlerimizi dinledi. Hizmetlerinin devamını diliyoruz. Ne zaman bir sorunumuz olursa direk cep telefonundan ulaşabiliyoruz ve sorunumuz aynı gün içinde çözülüyor. Kendilerine ve MESKİ ekibine, mahallelerimiz adına bize hizmeti verdiği ve sorunlarımızı mahallemizde dinlemeye geldiği için minnettarız."

Toplantı sonrasında inşaatı biterek hizmete alınan ve Deliçay'ın kirlenmesini önleyecek olan

Karacailyas Atıksu Arıtma Terfi İstasyonu gezildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülgen'e Davullu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement