Uluslararsı Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girecek Fotoğraflar Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Uluslararsı Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girecek Fotoğraflar Belirlendi

Uluslararsı Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girecek Fotoğraflar Belirlendi

Nevşehir Belediyesi tarafından ulusal ve uluslararası düzeyde, fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda çalışan amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarının desteklenerek, daha özgün sanat eserlerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak...

09.11.2013 10:19

Nevşehir Belediyesi tarafından ulusal ve uluslararası düzeyde, fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda çalışan amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarının desteklenerek, daha özgün sanat eserlerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak amacı ile bu yıl 4. sü düzenlenen Nevşehir Belediyesi Uluslararası Fotoğraf Yarışması seçici kurulu, çalışmalarını tamamladı.

Merkezi İngiltere'de bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FİAP)'nun yanı sıra Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından da desteklenen Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışmasına amatör ve profesyonel sanatçılar en fazla 4 eserle katıldı.

Her geçen yıl fotoğraf sanatı adına gelişim gösteren önemli yarışmalardan biri haline gelen Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na Türkiye'nin yanı sıra Romanya'dan 84 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı, serbest dalda toplam 321 fotoğraf ile başvuruda bulundu.

TFSF Başkanı Sami Türkay, Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSİD) Başkanı Mustafa Karakaya ve fotoğraf sanatçıları Ahmet Özyurt, Tekin Ertuğ ve Yücel Demir'den oluşan seçici kurul tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf yarışma sonuçları, 12 Kasım 2013 tarihinde açıklanacak. Seçici kurul ayrıca yaptığı değerlendirmede, yarışma sonunda sergilenecek 14 fotoğrafı da belirledi.

Birinci olacak fotoğraf sahibine Altın Madalya, ikinciye Gümüş Madalya ve üçüncüye de Bronz Madalya'nın ödül olarak verileceği Nevşehir Belediyesi 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda ayrıca 6 mansiyon ödülü de verilecek.

Yarışmada dereceye giren amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarına ödülleri, 12 Aralık 2013 günü düzenlenecek bir törenle verilecek. Törende yarışmada seçici kurulun belirlediği 50 fotoğrafta, fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararsı Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girecek Fotoğraflar Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement