Üniversite Destekleme Vakfı Yönetiminden, Başkan Kutlu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Üniversite Destekleme Vakfı Yönetiminden, Başkan Kutlu'ya Ziyaret

Üniversite Destekleme Vakfı Yönetiminden, Başkan Kutlu\'ya Ziyaret

Adıyaman Üniversitesi Destekleme Vakfı Yönetimi, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

21.06.2016 15:05

Adıyaman Üniversitesi Destekleme Vakfı Yönetimi, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Adıyaman Üniversitesini daha ileriye götürmek amacıyla kısa süre önce kurulan Adıyaman Üniversitesi Destekleme Vakfı yöneticileri, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette heyet adına bir konuşma yapan Adıyaman Üniversitesi Rektörü ve Adıyaman Üniversitesi Destekleme Vakfı Başkanı Prof. Dr. Talha Gönüllü, kurulan vakfın Adıyaman Üniversitesinin gelişimi açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek, "Çok önem verdiğimiz vakfımızın kuruluş amacı hakkında bilgi vermek için önce valimizi, şimdide belediye başkanımızı ziyaret ederek kısa bir bilgilendirmede bulunuyoruz. Adıyaman Üniversitesinden özerk bir yapıya sahip olan bu vakfımızın kuruluşu elzem bir durumdu. Bu eksiğin giderilmesi için toplumun tamamından destek görmemiz gerekiyor. Çünkü biliyoruz ki vakfımız hem üniversitemizin,hem de şehrimizin gelişmesinde önemli bir araç olacaktır.Vakfımız, sayısı her yıl gün artan Adıyaman Üniversitesi öğrencilerine, Adıyaman Üniversitesine, Adıyaman'ın eğitimine destek olacak, bunların gelişmesine katkı yapacaktır. Adıyaman Üniversitesinin yada her hangi bir kuruluşun kendi başına yapamayacağı, yoksul öğrenciye yardım gibi çalışmaların da rahatlıkla yapılmasını sağlayacak olan vakfımızın hedeflerine bir an önce ulaşabilmesi için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Her ne kadar vakfımızın önceliği eğitim öğretime destek olmak olsa da, bilimsel araştırmalar, başarılı öğrencilerine eğitim görebilmeleri için yurt dışına gönderilmelerine olanak sağlamak da vakfımızın en önemli projeleri arasında yer alıyor. Bugün bu çalışmalarımız hakkında başkanımıza bilgiler verdik. Kendisi de bizi gayet iyi ve sıcak bir şekilde karşıladı. Yönetimim adına kendisine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Adıyaman Üniversitesi Destekleme Vakfı yönetimi bugün bir nezaket ziyaretinde bulundu, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Vakfımızın görevi de, belediyemizin görevi de Adıyaman Üniversitesini daha ilerilere taşımak, öğrencilerinin de daha mutlu ve daha kaliteli bir şekilde öğrenimlerine devam etmelerini sağlamaktır. Bu konuda öğrencilerimize nasıl daha fazla yardımda bulunabiliriz, üniversitemizi nasıl daha geliştirebiliriz gibi istişarelerde bulunuyoruz. Adıyaman Belediyesi olarak biz elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağız. Fedakar bir biçimde çalışmalarını sürdüren Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı başkanına ve yönetimine çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Destekleme Vakfı Yönetiminden, Başkan Kutlu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement