Ural, Seçim Çalışmalarına Belediye Başkanlığı Yaptığı Atayurt'ta Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Ural, Seçim Çalışmalarına Belediye Başkanlığı Yaptığı Atayurt'ta Devam Etti

MHP Mersin Milletvekili ve 3. sıra adayı Kadir Ural, daha önce Belediye Başkanlığı yaptığı Silifke ilçesine bağlı Atayurt beldesinde seçim çalışmalarına devam etti.

14.05.2011 10:47

MHP Mersin Milletvekili ve 3. sıra adayı Kadir Ural, daha önce Belediye Başkanlığı yaptığı Silifke ilçesine bağlı Atayurt beldesinde seçim çalışmalarına devam etti. Beraberinde Milletvekili Adayı Veteriner Hekim Ali Rıza Bozkurt, İlçe Başkanı Özer Özel ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Silifke ve Atayurt Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları üyeleri, partililer ve Atayurtlu hemşehrileri ile vatandaşları, esnafları, sebze ve meyve halinde bulunan komisyoncuları ile çalışanları ziyaret eden Ural, 12 Haziran 2011 seçimlerinde partisi MHP'ye destek vermelerini istedi.

Baba ocağı Atayurt beldesinde vatandaşlar ve esnafları ziyaret eden Ural, sebze ve meyve haline ürettiği ürünleri getiren bölge çiftçileri ile de sohbet ederek önceki gün meydana gelen dolu afetinde zarar gören çiftçilere geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ural çiftçilerle yaptığı sohbette, daha önce ülkede yaşanan ekonomik krizin toplumun tamamını etkilediğini, bu durumdan çiftçilerin de büyük oranda zarar gördüğünü kaydetti.

Mevcut iktidar döneminde çiftçinin yok olduğunu, çiftçilerin çok zor durumda kaldığını iddia eden Ural, şunları kaydetti: "Partimiz tarımla ilgili, hayvancılıkla ilgili çok önemli projelerini kamuoyuna sunmuştur. Çiftçilerimizin sıkıntılarını hafifletebilmek için acilen zirai kredi borçlarının yeniden yapılandırılarak ertelenmesi ve tarımsal faaliyetlerini sürdürebilmeleri için sıfır faizli yeni kredi kullanabilmeleri gerekmektedir. Türkiye tarımının temel yapısını oluşturan köylülerin tarımsal üretim yapmasını sağlayan kooperatif ve birlikler ile Zirai Donatım, Et ve Balık Kurumu, Süt Endüstrisi Kurumu, Toprak Mahsulleri Ofisi, Gübre Fabrikaları, Zirai Mücadele Enstitüsü gibi kamu kurumları tasfiye edilerek geleneksel köylü üretiminin olanakları kısıtlanmış, ardından korumalar kaldırılarak ülke gıda pazarı ucuz maliyetli 'genetiği değiştirilmiş organizma' (GDO) ürünlerine açılmış ve köylülerin ürünlerinin yani köylü emeğinin değeri düşürülmüştür. "

Ural, ülkenin ve çiftçilerin bu sıkıntılı durumlardan kurtulması için MHP'nin tek başına iktidarı ile Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli tarafından hazırlanan milli tarım politikasının hayata geçirilmesi ile çiftçilerin eski günlerine dönebileceğini vurguladı. Ural ve beraberindekiler daha sonra Arkum beldesine geçerek burada da vatandaşlarla ve çiftçilerle görüşmeler yaparak partisi MHP için halktan destek istedi.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ural, Seçim Çalışmalarına Belediye Başkanlığı Yaptığı Atayurt'ta Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement