Uşak Vali Yavuz Cezaevinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Uşak Vali Yavuz Cezaevinde İncelemelerde Bulundu

Uşak Vali Yavuz Cezaevinde İncelemelerde Bulundu

Uşak Valisi Seddar Yavuz Uşak, E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu'nnda incelemelerde bulundu.

16.04.2014 16:15

Uşak Valisi  Seddar Yavuz Uşak, E Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumu'nnda incelemelerde bulundu.

Vali Yavuz, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Cumhuriyet Başsavcı Vekili İlker Çetin, Cumhuriyet Savcısı Mesut Öztürk ve İnfaz Kurumu Müdürü Nuri Güven'le birlikte cezaevinde iş eğitim atölyeleri, konferans, yemekhane, spor salonu ve sosyal alanları inceledi.

Uşak E Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlülerle bir süre sohbet eden Vali Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada, kurumda tutuklu ve hükümlü olarak kalan kişilerin düzenlenen çeşitli mesleki eğitim kurslarında öğrendiklerini üretime dönüştürdüklerini söyledi.

Vali Yavuz şöyle konuştu:

"Ceza infaz kurumunda bulunan deri atölyesinde üretilen mont, kaban, yelek, cüzdan, kemer, el çantası gibi ürünler satışa sunuluyor. Bu atölyelerde çalışan hükümlü ve tutuklular hem meslek öğrenmekte hem de kendilerine gelir sağlamakta. Gördüğümüz şu ki infaz kurumu adeta bir fabrika gibi çalışıyor. Kurumda mesleki eğitim kurslarının düzenlenmesinde, hükümlü ve tutukluların eğitim alarak meslek edinmelerinde emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum." - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak Vali Yavuz Cezaevinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement