Uyuşturucu Mücadele Projesi "Hayat Ağacı" - Son Dakika
Yerel

Uyuşturucu Mücadele Projesi "Hayat Ağacı"

Uyuşturucu Mücadele Projesi "Hayat Ağacı"

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi üyeleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında organize edilen ‘Hayat Ağacı Projesi’ ve tiyatro gösterisinin tanıtımını Espark AVM içinde gerçekleştirdi.

11.03.2015 16:10

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi üyeleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında organize edilen 'Hayat Ağacı Projesi' ve tiyatro gösterisinin tanıtımını Espark AVM içinde gerçekleştirdi.

Meclis üyeleri, stant açarak proje ile ilgili vatandaşlara broşür dağıtırken Başkan Hüseyin Akçar, konuyla ilgili bilgi verdi. Akçar, bu projeye çok önem verdiklerini belirterek "Yapılan istatistiklerde bonzainin en fazla yaygın olduğu bölgenin Eskişehir olduğu tespit edilmiştir. Bilindiği gibi bonzainin ana yeri buradadır. Baro olarak çalışma başlattık ve uyuşturucuya müptela olmuş gençlere el uzatıyoruz. Hattımız var. Bu hat ücretsiz buradan anlatabilir, biz gerekli kurumlara bilgi vereceğiz. Bu proje ile ilgili 14 Mart'ta yapılacak etkinlikle ilgili tüm liselere haber gönderdik, liseleri gençleri bilgilendireceğiz. Çok önemli bir proje. Bu üç gün süre zarfında burada broşürlerimizi dağıtacağız ve anlatacağız. Herkesi bu projeye sahip çıkmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

'Hayat Ağacı Projesi tanıtım toplantısı ve tiyatro gösterisinin yapılacağı etkinliği, 14 Mart 2015 tarihinde saat 14.00'de Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Türkiye Barolar Birliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Barosu ve Eskişehir Kent Konseyi'nin desteklediği projenin tanıtım etkinliğinin açılış konuşmalarını Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Eskişehir Barosu Rıza Öztekin ve Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy yapacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uyuşturucu Mücadele Projesi 'Hayat Ağacı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement