Adıyaman Valisi Demirtaş, Kentteki Duble Yol Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Valisi Demirtaş, Kentteki Duble Yol Çalışmalarını İnceledi

Adıyaman Valisi Demirtaş, Kentteki Duble Yol Çalışmalarını İnceledi

Adıyaman Valisi Demirtaş, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacak Besni-Araban arası duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

19.11.2015 13:32  Güncelleme: 13:52

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla imalat programına göre devam eden Besni- Araban arası duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yüklenici firmanın çalışmalarını sürdürdüğü 41 kilometrelik yolun 2016 yılı sonunda bitirilmesi hedefleniyor. Vali Demirtaş, dört şeritli olarak yapılan yolda devam eden çalışmalarla ilgili firma yetkilisinden bilgi aldı. Besni-Araban yolunun 2016 yılının sonunda bitirilmesinin hedeflendiğini belirten Vali Demirtaş, "Adıyaman'ın ulaşım alt yapısının daha iyi bir noktaya taşınması amacıyla devletimizin, hükümetimizin ve milletvekillerimizin desteğiyle çok önemli yatırımlar hayata geçirilmiştir. Besni-Araban arası devam eden 41 km'lik yolun tamamlanmasıyla ilimizin ulaşım standardı yüksek bir seviyeye çıkacak, vatandaşlarımıza daha rahat bir ulaşım imkanı sağlanmış olacaktır" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Valisi Demirtaş, Kentteki Duble Yol Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement