Vali Küçük'ten Şehidin Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Küçük'ten Şehidin Ailesine Taziye Ziyareti

Vali İzzettin Küçük, Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

18.08.2015 10:21

Vali İzzettin Küçük, Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Küçük, ilk olarak Harran'da taziyeleri kabulleri sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan şehit İbrahim Taş'ın babası Hüseyin Taş'ı tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Hastane yetkililerinden bilgi alan Küçük, babanın emin ellerde olduğunu ve bugün taburcu edileceğini ifade etti.

Daha sonra şehit İbrahim Taş'ın Harran'daki taziye çadırını ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, Taş'ın yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Aileye, tüm milletin ve silahlı kuvvetlerin başı sağ olsun temennisinde bulunan Vali Küçük, şehit Taş'ın kanının yerde kalmayacağını söyledi. Acılarının büyük olduğunu ancak dimdik ayakta olduklarını ifade eden Küçük, "Hiç kimseyi sevindirmeyeceğiz. Şehit kardeşimizin kanı yerde kalmayacak, bu sözü devlet olarak veriyorum. O alçaklardan muhakkak hesap sorulacaktır. Şehidin ailesi artık bizim için emanettir, her zaman devlet olarak ailenin yanında olacağız" dedi.

Şehidin asker kardeşi Halil Taş ile annesi ve eşi ile bir süre görüşerek başsağlığı dileyen Küçük daha sonra taziye yerinden ayrıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde bir grup terörist tarafından 3 gün önce roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş (27) şehit olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Küçük'ten Şehidin Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement