Valinin Oluşturduğu Takım Görme Engelliler ile Karşı Karşıya Geldi - Son Dakika
Yerel

Valinin Oluşturduğu Takım Görme Engelliler ile Karşı Karşıya Geldi

Valinin Oluşturduğu Takım Görme Engelliler ile Karşı Karşıya Geldi

Görme Engelliler Ligi B-1’in Kırşehir ayağında, Vali Necati Şentürk, korumalarından bir takım oluşturarak Bursa Altı Nokta Görme Engelliler ile karşılaştırdı.

09.09.2016 16:25

Görme Engelliler Ligi B-1'in Kırşehir ayağında, Vali Necati Şentürk, korumalarından bir takım oluşturarak Bursa Altı Nokta Görme Engelliler ile karşılaştırdı. Karşılaşmayı Bursa Altı Nokta Görme Engelliler takımı 1-0 kazandı.

Görme Engelliler Ligi B-1'in Kırşehir ayağı final müsabakalarının ardından Vali Necati Şentürk 'ün korumalarından oluşturduğu takım ile turnuvayı şampiyon tamamlayan Bursa Altı Nokta Görme Engelliler takımı karşılaştı.

Müsabaka Vali Şentürk'ün santra vuruşu ile başladı.Yaklaşık 5 dakika süren maç Bursa Altı Nokta Görme Engelliler takımının 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Vali Şentürk, turnuvaya katılan tüm takımların sporcularını tebrik etti. İlk 3 takımın ödüllendirildiği turnuvada Şentürk, dereceye giren takımlara madalyalarını ve kupalarını takdim etti.

Görme Engelli sporculara seslenen Vali Necati Şentürk, engelin devletine ve milletine ihanet edenlerde olduğunu söyledi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Valinin Oluşturduğu Takım Görme Engelliler ile Karşı Karşıya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement