Vergi Rekortmenleri Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Vergi Rekortmenleri Belli Oldu

Vergi Rekortmenleri Belli Oldu

26. Vergi Haftası münasebetiyle, Bayburt’ta Gelir ve Kurumlar vergisinde 2013 yılı vergilendirme döneminde ilk 3 dereceye giren mükelleflere plaket verildi.

04.03.2015 12:37

26. Vergi Haftası münasebetiyle, Bayburt'ta Gelir ve Kurumlar vergisinde 2013 yılı vergilendirme döneminde ilk 3 dereceye giren mükelleflere plaket verildi.

Defterdarlık hizmet binasında düzenlenen törene Vali Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, defterdar Davut Karadağ, bazı kurum müdürleri ve vergi rekortmenleri katıldı.

Kurumlar vergisinde Tekinler Hazır Beton Hay.Nak.İth.İh. Şirketi olurken, ikinciliği Adıbeşler Turizm San.Tic. A.Ş. üçüncülüğü ise Türkoğlu Petrol İnş. Taah. Oto Alım Satımı Hay. Tic.Ltd. Şti aldı.

Gelir Vergisinde ise birinciliği Nurettin Burak, ikinciliği Hacıbey İpek üçüncülüğü ise Osman Gülsüm aldı.

Kurumlar vergisinde birinci ve ikinci olan vergi rekortmenlerinin plaketi Vali Yusuf Odabaş tarafından verilirken, diğer rekortmenlerin plaketleri Belediye Başkanı Mete Memiş ve Bayburt üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Çoşkun tarafından verildi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Rekortmenleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement