Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova\'dan Kısa Kısa

Okul müdürleri toplantısı yapıldı.

27.01.2015 14:12

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, başkanlığında okulların yarı yılının değerlendirilmesi için okul müdürleri toplantısı düzenlendi.

Cebiroğlu, Yalova Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan toplantıda Yalova'da eğitimde gösterilen başarıdan dolayı müdürleri tebrik etti.

Okul müdürlerinin yaptığı görevin kutsal ve çok önemli olduğunu belirten Cebiroğlu, "İdarecilik, olgunluk konusunda zirve olmak demektir. İletişim ve istişareyi elden bırakmamak demektir. Sevgiyi ve muhabbeti gönülden ve gözden karşı tarafa yansıtabilmek demektir. İdarecilik keyif yapma, oturma yeri değildir. İdarecilik gerekirse çatıda kiremit değiştirmek, gerekirse koridor süpürmek, gerekirse soba yakmaktır. Tüm öğretmen arkadaşlarınıza baba şefkati ile bir lider gibi eşit olarak davranmanız gerekir" diye konuştu.

Cebiroğlu, okul yönetiminin öğrencilerin, zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları için de dikkat etmeleri gerektiğini kaydetti.

-Horoz dövüşçülerine cezai işlem

Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Yalova Orman Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kahvehanede horoz dövüşü yapıldığı ihbarı üzerine kahvehaneye baskın düzenlendiğini bildirdi.

Yalova Orman Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada gelen bir şikayet üzerine merkez ilçede bir kahvehanede horoz dövüşü yapıldığının tespit edildiği ifade edildi.

Horoz dövüştürdüğü tespit edilen 2 kişiye 5199 Hayvanları Koruma Kanununun 11. Maddesinde yer alan "Canlı hayvanın başka bir canlı hayvanla dövüştürülmesi yasaktır" hükmüne aykırı davranışlarından dolayı toplam 5 bin lira idari para cezası uygulandığının belirtildiği açıklamada, bu tür olayların yaşanmaması için ilde sürekli çalışma yapıldığı kaydedildi.

YTSO İKGK  Kurul Toplantısını yapıldı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası İKGK tarafından kurul toplantısı yapıldı.

YTSO İKGK Başkanı Zuhal Karakoyun, odada yapılan toplantıda odanın yeni kadın kolları yönetimi olarak eski başkan Süheyla Uzuneser'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Çıtayı daha yukarılara taşımak için çok çalışacaklarını belirten Karakoyun, bunun içinde tüm yönetim olarak birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

Daha sonra ele alınacak yeni projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement