Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Çiftlikköy'deki mahalle muhtarları, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret etti.

26.02.2015 16:58

Çiftlikköy'deki mahalle muhtarları, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret etti.

Silpagar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çiftlikköy'ü modern bir ilçe yapmak için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Çiftlikköy sahilini güzel bir yer haline getirmek için çalışmalara hız verdiklerini belirten Silpagar, "Çiftlikköy sahili ne yazık ki kötü durumdaydı. Bizde yaptığımız proje ile burayı çok güzel bir yer haline getirip halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca altyapı çalışmalarına başladık. Kanalizasyon, içme suyu ve yağmur kanalları ile başlayıp daha sonra ana yollara geçeceğiz. Bu işlemler 1,5 senede bitecek. Yani ilçemizin güzel bir yer olması için çok çalışıyoruz" diye konuştu.

Silpagar, ilçe için yapılacak olan çalışmalar için sürekli muhtarlarla iletişimde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini kaydetti.

26. Vergi Haftası

Yalova Defterdar Yardımcısı Mustafa Karadeniz, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan'ı ziyaret etti.

Becan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek vergi vermenin çok önemli olduğunu söyledi.

Devletin temel hizmetlerini yürütebilmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirten Becan, herkesi vergi vermeye davet etti.

Karadeniz de, Vergi Haftası dolayısıyla çeşitli ziyaretler yaparak vergi vermenin önemini anlattıklarını söyledi.

Ülkede vergi bilincinin yaygınlaştırılması gerektiğini ifade eden Karadeniz, bu haftanın da bu bilincin gelişmesinde büyük rol oynadığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement