Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediyesi tarafından altı mahallenin su ihtiyacını sağlayan ana ishale hattının yenilenme çalışmasına başlandı.

15.06.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediyesi tarafından altı mahallenin su ihtiyacını sağlayan ana ishale hattının yenilenme çalışmasına başlandı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yaptığı açıklamada Yalova-Bursa karayolu üzerinde yapılan köprülü kavşak nedeniyle yapılan kazılarla beraber bölgedeki altyapıyı yenilemek için de çalışma başlatıldığını söyledi.

Bayraktepe Mahallesi'nin üst kesimleri, Süleymanbey, Gaziosmanpaşa, Mustafa Kemal Paşa, İsmet Paşa ve Fevzi Çakmak mahallelerinin su ihtiyacını sağlayan ana isale hattının yenilenmeye başlandığını belirten Salman, vatandaşlara gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür etti.

"Her Bağış Yeni Bir Hayattır"

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organ bağışı konusunda duyarlılığı artırmak için "Her Bağış Yeni Bir Hayattır" projesi kapsamında vatandaşlara bilgi veriliyor.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Daştan, yaptığı açıklamada. organ bağışı konusunda vatandaşlara bilgiler verildiğini söyledi.

Ülkede organ bağışı ve organ nakli sayılarının yetersizliği birçok hastanın organ beklerken hayatını kaybetmesine neden olduğunu belirten Daştan, "Gerek hastaların yaşam süresi ile kalitesinde gerekse ülke ekonomisi ve iş gücünde ağır kayıplara yol açan ve tedavisi sadece organ veya doku nakliyle mümkün olan bu ülke sorunu ile ilgili, organ bekleyen hastalarımıza yaşam şansı sunabilecek organ temini çabalarını, yüksek seviyelere çıkarmak için çalışma yapıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement