Yardımseverlerin Katkısıyla Gelen Özgürlük - Son Dakika
Yerel

Yardımseverlerin Katkısıyla Gelen Özgürlük

Ayvacık'ta adli bir olayın ardından 4 bin lira para cezası verilen, ancak bu parayı ödeyemediği için cezaevine gönderilen kişi, yardımseverlerin aralarında topladığı 4 bin liranın ödenmesiyle özgürlüğüne kavuştu.

26.03.2014 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvacık ilçesinde adli bir olayın ardından 4 bin lira para cezası verilen, ancak bu parayı ödeyemediği için cezaevine gönderilen kişi, yardımseverlerin aralarında topladığı 4 bin liranın ödenmesiyle özgürlüğüne kavuştu.

Günlük işlerde yevmiyeyle çalışan Birhan Kaçan'a, bir süre önce adli olaydan dolayı çıkarıldığı mahkemece 4 bin lira para cezası verildi. Kaçan, bu parayı ödeyemeyince cezaevine kondu.

İlçedeki yardımseverler, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ayvacık Şubesi ile deveciler kahvehanesi işletmecilerinin öncülüğünde bir araya gelip, Kaçan'ın özgürlüğüne kavuşması için gerekli 4 bin lirayı topladı.

Paranın yatırılmasıyla cezaevinde tahliye edilen Kaçan, kendisi için bir araya gelenlere teşekkür edip, "Cezaevinde 3 hafta kaldım. Tahliyemin ardından Ayvacık halkının el birliğiyle desteğini öğrendim. Özgürlüğüne kavuştuğum için çok mutluyum" dedi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yardımseverlerin Katkısıyla Gelen Özgürlük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement