Yeni Malatyaspor'un Antrenman Sahası Yeni Sezona Yetişiyor - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor'un Antrenman Sahası Yeni Sezona Yetişiyor

Yeni Malatyaspor\'un Antrenman Sahası Yeni Sezona Yetişiyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni Malatyaspor’un Pınarbaşı’nda bulunan Nurettin Soykan Tesisleri’nin antrenman sahasındaki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

18.06.2015 13:29

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Malatyaspor'un Pınarbaşı'nda bulunan Nurettin Soykan Tesisleri'nin antrenman sahasındaki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Yeni Malatyaspor'un Turgut Özal Tabiat Parkı içinde bulunan Nurettin Soykan Tesisleri antrenman sahasında yaklaşık 1 aydır bakım ve onarım çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi'nin, sahanın tamamlanması noktasında son işlem olan rulo çim serme işlemine önümüzdeki günlerde başlayacağı ifade edildi.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarda birinci antrenman sahasının alt temel malzemesinin serildiği, ikinci antrenman sahası için ise rulo çim serme işlemine geçileceği kaydedildi. Alt temel malzeme serim işleminin tamamlanmasının ardından sahalarda çimlendirme çalışmalarına geçildiği ifade edildi.

Bu doğrultuda daha önceden siparişi verilen rulo çimlerin serim işlemine önümüzdeki günlerde başlanacağı kaydedildi.

Bilindiği üzere rulo çimin kullanıma hazır hale gelmesi için 45 günlük bir süre gerekiyor.

Yeni sezona yetişeceği açıklanan antrenman sahalarının çevresinde Büyükşehir Belediyesi'nin peyzaj çalışması da yapacağı ifade edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor'un Antrenman Sahası Yeni Sezona Yetişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement