Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti'nin Trabzon Büşükşehir Belediye Başkan adayı Gümrükçüoğlu: "Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Şalpazarımızı AK belediyecilikle buluşturmaya, beraber, kol kola çalışmaya hazırız"

16.01.2014 16:41

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, " Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Şalpazarımızı AK belediyecilikle buluşturmaya, beraber, kol kola çalışmaya hazırız" dedi.

Gümrükçüoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Beşikdüzü ilçesinde Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş'ı makamında ziyaret ettikten sonra esnafı gezerek sohbet etti.

Beşikdüzü'nü AK belediyecilik ile buluşturmak için herkese görev düştüğünü ifade eden Gümrükçüoğlu, "AK Parti dışında tüm alternatifler, Beşikdüzü ve Şalpazarı'nı büyükşehir belediyesinin dışında tutmak istiyordu. Biz Başbakanımızın talimatıyla bu ilçelerimizi büyükşehir kapsamına dahil ettik. Artan bütçeden pay almasını sağladık" diye konuştu.

Beşikdüzü'nün, 'halka hizmet Hakk'a hizmettir' düşüncesiyle hareket ettiğimiz belediyecilik hizmetlerinde en çok bulundukları ilçelerden biri olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, "Bu sene selde, büyükşehir olmadığımız halde Trabzon Belediyesi olarak bütün imkanlarımızla yanında olmamızın dışında 1 trilyon tutarında 5 bin 350 ton asfalt, yol, bordür ve duvar yapımlarıyla Beşikdüzümüzün yanında olduk. Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Şalpazarımızı AK belediyecilikle buluşturmaya, beraber, kol kola çalışmaya hazırız" dedi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement