ABD ile Rusya arasında ipleri daha da gerecek 'penis' krizi! - Son Dakika
Dünya

ABD ile Rusya arasında ipleri daha da gerecek 'penis' krizi!

Suriye'de ABD'ye ait bir uçağın Rus üssü yakınlarında cinsel organ benzeri bir rota çizmesinin ardından ABD Hava Kuvvetleri, rotanın kasti olarak çizilmediğini belirtti. Uzmanlar ise olayın iki ülke arasında yeni bir krize neden olabileceğini ifade etti.

05.11.2022 22:48  Güncelleme: 07:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye'de bir Rus üssünün yakınında uçan ABD Hava Kuvvetleri'ne ait KC-135 model uçağın çizdiği rota sosyal medyada ve dış basında ses getirdi.

CİNSEL ORGAN ÇİZDİ

Uçuş meraklıları, FligtRadar24 programında ABD'li Hava Kuvvetleri pilotunun Rus üssü yakınında cinsel organ çizdiği anları yakaladı.

Washington-Moskova hattı yanacak! ABD'li pilotun, Rus üssü yakınlarında çizdiği rota akıllara zarar

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Olayla ilgili ABD Hava Kuvvetleri'nden resmi açıklama geldi. Açıklamada pilotun çizdiği rotanın kasti olmadığına vurgu yapılarak " Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren KC-135 Stratotanker (RAKE71), görev sırasında birden fazla farklı uçuş rotasında ilerledi. Bu ayarlamalar ve hareketler özellikle yapılmış gibi görünüyor olabilir. Ancak pilotun da birimimizin de böyle bir niyeti yok. Biz bunu araştırmaya devam ederken, USAFE-AFAFRİKA, AMC [Hava Hareketliliği Komutanlığı] ve Hava Kuvvetleri, en yüksek profesyonellik ve havacılık standartlarını korumaya devam edecek." denildi.

YENİ BİR KRİZE SEBEP OLABİLİR

Öte yandan uzmanlar pilotun çizdiği rotanın yeni bir krize neden olabileceğini ve Rusya'nın bu kasıtsız çizilen rotadan rahatsız olabileceğini işaret etti. İngiliz basınında, haber "Rusya'yla dalga geçtiler" şeklinde kendine yer bulurken, ABD basını da olayın "Rus üssü yakınlarında gerçekleştiğini" ön plana aldı.

"YAKIT İKMALİ GÖREVİNDEYDİ"

Bir uçuş uzmanı ise Times gazetesine yaptığı açıklamada, "Pilotlar yakıt ikmali görevindeydi. Tekrarlanan bir uçuş sonrası penis şeklindeki orta ortaya çıktı testisler de eklendi" dedi.

ABD ile Rusya arasında ipleri daha da gerecek \'penis\' krizi!

Son Dakika Dünya ABD ile Rusya arasında ipleri daha da gerecek 'penis' krizi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kür Şad: Dünyanın en büyük terörist devleti abd dir. 102 9 Yanıtla
  • mert çelik: sureklı yalan soyleyen ateıst abd lılere ınanan varsa ınansın 67 10 Yanıtla
  • Özcan Kuvan: ABD olmasa her yer süt liman olacak adamlar dünyanın her yerini karıştırıyor her yere bulaşıyor.İşleri güçleri pislik yapmak. 36 2 Yanıtla
  • Dogan Oksuz: Amma da şerefsizce bir davranış. Başınıza gelecek var Abd. 20 4 Yanıtla

Advertisement