Kocasının Kulaklarını Kestiği Kadın Dehşet Anlarını Anlattı - Son Dakika
Dünya
BBC

Kocasının Kulaklarını Kestiği Kadın Dehşet Anlarını Anlattı

Afganistan'ın Belh vilayetinde kocası tarafından kulakları kesilen 23 yaşındaki Zarina isimli kadın dehşet anlarını anlattı. "Ellerimi bağladı, kulaklarımı kesti, neden yaptı bilmiyorum." dedi.

01.02.2017 19:51  Güncelleme: 23:47

Afganistan'ın Belh vilayetinde yaşayan 23 yaşındaki Zarina isimli kadının kocası, eşinin kulaklarını kesti.

"HİÇ BİR GÜNAH İŞLEMEDİM"

BBC'ye olayın nasıl yaşandığını anlatan Zarina, kocasının kendisini bağladığını ve iki kulağını birden kestiğini aktardı. Ülkenin kuzeyinde yaşayan kadının hayati tehlikesinin olmadığı, travma geçirdiği için hastanede tedavi gördüğü aktarıldı. Zarina, olayı anlatırken, "Hiçbir günah işlemedim. Kocamın neden bana bunu yaptığını bilmiyorum" dedi.

Kocasının Kulaklarını Kestiği Kadın Dehşet Anlarını Anlattı

ANİDEN UYANDIRIP ŞİDDET UYGULUYORDU

Polisin yerel medyaya aktardığına göre Zarina'nın kocası Kashinda bölgesinde kaçak durumda. BBC'ye 13 yaşında evlendiğini anlatan Zarina, kocası ile ilişkilerinin iyi durumda olmadığını vurguladı. Ayrıca Pajhwok haber kurumuna konuşan Zarina, kocasının kendisini uykusundayken aniden uyandırdıktan sonra şiddet uyguladığını anlattı.

"ÇOK KURUNTULU BİR ADAM"

Zarina, yerel basın ile yaptığı röportajlarında kocasının ayrıca kendisini ailesi ile görüşmekten alıkoyduğunu ve daha fazla evli kalmak istemediğini belirterek "Çok kuruntulu bir adam, ailemi ziyarete gittiğimde beni arada sırada tanımadık adamlarla konuşmakla suçluyordu" dedi.

Kocasının Kulaklarını Kestiği Kadın Dehşet Anlarını Anlattı
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Kocasının Kulaklarını Kestiği Kadın Dehşet Anlarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

BBC

Advertisement