Dünyanın en büyük yılanlarından biri Malezya'da ortaya çıktı: 77 kilo ağırlığındaki yılan, keçiyi bütün olarak yutmuş - Son Dakika
Dünya

Dünyanın en büyük yılanlarından biri Malezya'da ortaya çıktı: 77 kilo ağırlığındaki yılan, keçiyi bütün olarak yutmuş

Malezya'da yaşayan bir adam, keçilerinden birinin kaybolması üzerine gittiği ormanda dünyanın en büyük yılanlarından biriyle karşılaştı. Keçiyi bütün olarak yuttuğu tespit edilen yılan, 77 kiloluk ağırlığı nedeniyle ilerleyemeyince kıskıvrak yakalandı.

30.09.2022 21:07  Güncelleme: 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malezya'da yaşayan bir adam, keçilerinden birinin kaybolması üzerine ormana keçisini aramaya gitti. Arkadaşlarıyla birlikte keçisini arayan adam, 77 kilo ağırlığında olduğu belirtilen dev bir pitonla karşılaştı.

Dünyanın en büyük yılanlarından biri ormanda ortaya çıktı, koca keçiyi bütün halde yutmuş

KARNINDAKİ ŞİŞLİĞİ GÖRÜNCE ANLADILAR

Yılanın karnının şiş olduğunu gören köylüler, keçinin nereye gittiğini çok geçmeden anladı. Karnındaki keçi nedeniyle yürümekte zorlanan yılan, hayvanlarının ve ailelerinin zarar görmemesini isteyen köylüler tarafından kıstırıldı.

Dünyanın en büyük yılanlarından biri ormanda ortaya çıktı, koca keçiyi bütün halde yutmuş

İTFAİYE EKİPLERİ ÇAĞRILDI

Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yılanı kısa süre içerisinde kontrol altına almayı başardı. İtfaiye ekipleri, ilk kez böyle bir vaka ile karşılaştıklarını ve şaşkın olduklarını dile getirdi.

Dünyanın en büyük yılanlarından biri ormanda ortaya çıktı, koca keçiyi bütün halde yutmuş
Dünyanın en büyük yılanlarından biri Malezya\'da ortaya çıktı: 77 kilo ağırlığındaki yılan, keçiyi bütün olarak yutmuş

Son Dakika Dünya Dünyanın en büyük yılanlarından biri Malezya'da ortaya çıktı: 77 kilo ağırlığındaki yılan, keçiyi bütün olarak yutmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement